Felhasználási feltételek, jogi nyilatkozat

A www.ugyvedelem.hu weboldalt (a továbbiakban: Weboldal) a Debreceni Ügyvédi Kamarában bejegyzett Dr. Nemes Ügyvédi Iroda (4025 Debrecen, Piac utca 3. II/15. a továbbiakban: Szerkesztő) működteti. A Weboldalon található blog bejegyzések szerzője (a továbbiakban: Szerző) Dr. Nemes Imre ügyvéd.

Amennyiben Ön a Weboldalt használja, azzal elfogadja az alábbi feltételeket. Ha az itt leírtakkal kapcsolatban kérdése merül fel, forduljon hozzám bizalommal.

A Weboldalon történő regisztráció során az Ön adatszolgáltatása önkéntes.

Az adatok kezelője a Szerkesztő, aki a vonatkozó jogszabályi előírások betartásával jár el. A Szerkesztő az általa kezelt személyes adatokat az érintett kifejezett, írásos hozzájárulása nélkül harmadik személyeknek nem adja át, kivéve, ha arra jogszabály kötelezi. Az Ön személyes adatainak felhasználására kizárólag a Weboldal által nyújtott információk igénybevétele céljából és azzal összefüggésben kerül sor.

A fentebb említett személyes adatkezelés az adatvédelmi biztos által a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően nyilvántartásba vételre került. Nyilvántartási azonosító: 03490-0001

Amennyiben a személyes adatok felhasználásának célja megszűnik, vagy ha Ön kéri, azokat a Szerkesztő törli, illetve megsemmisíti.

Tekintettel az Internet jellegére a Weboldal letöltése vagy elérhetetlensége folytán keletkező károk tekintetében a Szerkesztő kártérítési felelősségét kizárja.

A Weboldal tartalma a Szerző szellemi alkotása, kivéve azon részeket, ahol más szerző neve, illetve a forrás kifejezetten feltüntetésre került. Mások szellemi alkotásait felhasználni kizárólag a vonatkozó szerzői jogi jogszabályokkal összhangban megengedett.

A Weboldal tartalma, az ott lévő információk kizárólag a tájékoztatás célját szolgálják, és semmilyen körülmények között sem értelmezhetőek jogi tanácsként, nem hoznak létre megbízást.

Konkrét jogi kérdésével vagy problémájával mindig forduljon ügyvédhez. Ha ezt anyagi helyzete ezt nem teszi lehetővé keresse fel a helyi bírósági panasznapot vagy vegyen igénybe ingyenes jogi segítőt.

A Weboldalon közöltek felhasználásából és kiragadott értelmezéséből eredő kár miatti felelősségét a Szerző és a Szerkesztő kizárja, és semmiféle erre alapított igényt nem ismer el.

A Webloldalon közzétett információk, írások, bejegyzések, cikkek és azok egyes részeit is kizárólag a blog Szerzőjének kifejezett írásos engedélyével többszörözhetők, közvetíthetők a nyilvánosság felé tehetőek nyilvánosság számára hozzáférhetővé a sajtóban. Jelen nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdése szerint tiltó nyilatkozatnak minősül.

A Weboldalon megjelenő hírek és a felhasználók által közölt bármely adat, információ, hozzászólás, vélemény, egyéb tartalom vonatkozásában a Szerző és a Szerkesztő kizárja felelősségét.

A Szerkesztő fenntartja a jogot a felhasználók által közölt bármely adat, információ, hozzászólás, vélemény, egyéb tartalom előzetes értesítés, figyelmeztetés és indokolás nélküli törlésére.

A Szerkesztő fenntartja a jogot felhasználók kizárására, illetve regisztrációjuk előzetes értesítés, figyelmeztetés és indokolás nélküli megszüntetésére.


Letöltések

Hogyan vezesd


jól a céged?


Hogyan kerüld el a jogi buktatókat? Mi az, amire érdemes odafigyelned, hogy a céged jól működjön? Milyen egy jó szerződés?

Ilyen, és ehhez hasonló kérdéseket boncolgatok ingyenesen letölthető tanulmányomban - emberi nyelven.Iratkozz fel hírlevelemre és cserébe megajándékozlak ezzel az ingyenes tanulmánnyal!

Ki vagyok én?

„Hiszek abban,
hogy a jog nem
életünk meg-
keserítője, hanem
munkánk segítője
és szolgája.”


Nemes Imre vagyok
és azért dolgozom,
hogy ez a gondolat
ne csak vágy, hanem
könnyen elérhető
valóság legyen.


Bővebb információ

Blog cimkék

Keresés